Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /www/webvol20/oo/pbtin0xr1sbfan0/altersundets.se/public_html/_include/init.php on line 13
Altersundets Kennel
 • E_NOTICE: Undefined variable: _current_site in /www/webvol20/oo/pbtin0xr1sbfan0/altersundets.se/public_html/_themes/Altersundets/print_header.php on line 11

  x

 • VALPKULLAR

  Uppfödare av rasen korthårig vorsteh sedan 1994. Registrerad uppfödare av Strävhårig normaltax från och med 2009.

  Altersundets Kennel har hittills fött upp 15 korthårskullar med ett genomsnitt av 7 valpar i varje kull. B-kullen var de första som såg dagens ljus i maj 1994 och den senaste var P-kullen som föddes i december 2013. Ungefär en kull per år brukar det bli men det har även varit år då inga valpar levererats. Två taxkullar har vi också haft, 2012 och 2014. 

   

  Vi vill att valparna ska vara vana vid det mesta som händer i ett hem. Därför växer de upp i huset med daglig kontakt med våra andra hundar, barn och alla tänkbara ljud i vardagen. Om vädret tillåter är de också lösa ute på gården tillsammans med tiken och övriga hundar. Vi försöker ge de bästa förutsättningar för att valparna som lämnar oss vid 8 veckors ålder så smidigt som möjligt ska anpassa sig i sitt nya hem.

   

  Valparna levereras besiktade, registrerade, vaccinerade och chipmärkta. Som köpare får ni även med er information om kullen, dressyrtips och andra nödvändiga upplysningar. Ni får också ett startpaket bestående av Purina Proplan hundfoder, valpfilt mm.


  Vi hoppas nu att ni har en individ med er hem som kommer att bli en fin familjemedlem och en trogen jaktkamrat. Vägen dit kräver många timmar kvalitetstid av dressyr och jaktträning men det hoppas vi att ni är medvetna om redan när ni bestämt er för att en vorsteh är det rätta för er!