Blogg

Senaste Nytt

Senaste blogginlägg i vår blogg

Idag startade Qula på särsk fjällprov i Gautosjö. Har varit upp på fjället ett par dagar i vårvinter och varit väldigt nöjd med henne så när chansen till start dök upp åkte jag de 70 milen tor till Gautosjö tillsammans med Rolf och hans ungtik Lommens Diana. Qula gick som vanligt starkt direkt från start och ripa fanns i området...

Tyvärr gick Chillie tom denna gång och vi väljer därför att göra ett nytt försök nästa löp som infaller i juli/aug. Den utvalda hanen är en ung norsk hane som heter Skönneberg´s Oscar som blev nordisk jaktchampion redan vid två års ålder. Han har alla de kriterier vi eftersöker som bra och gedigna drevlinjer, starkt sök, bra mentalitet samt fin...

Vår härliga lössnö har förvandlats till isig skare efter några dagar med många plusgrader. Chillie tycker det är perfekt då hon tar sig ut och undersöka alla intressanta spår. Magen växer fint och det blir otroligt spännande att se vad som finns där inne.

Visst ser det ut att finnas valpar i Chillies mage så här halvvägs i dräktigheten. Vi håller tummarna att allt går fortsatt bra!

Här kommer ni att kunna läsa det senaste som hänt kring våra egna hundar eller vår uppfödning. Framförallt resultat från jaktprov, utställningar och andra aktiviteter men även händelsen kring vår avel och annat. Välkommen att ta del av detta.